Op loopafstand van het station Schuytgraaf of het winkelcentrum woont u straks in de Kwartiermaker in een kindvriendelijke wijk, aan rustige verkeersluwe woonstraatjes.
Er komen hoekwoningen, tussenwoningen, twee-onder-een kap woningen en drie-onder-een-kap woningen. Benieuwd naar de woningen in de Kwartiermaker? Klik dan HIER voor het complete woningaanbod.

Uniek: woonmodule om uw woning samen te stellen
Een nieuwbouwwoning kopen vraagt vaak veel voorstellingsvermogen. U ziet de woning alleen op papier of beeld. Tijdens onze verkoopgesprekken begeleiden wij u hier uiteraard zo uitgebreid mogelijk in, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Zo hebben wij voor de Kwartiermaker een woonmodule configurator beschikbaar.

Hoe werkt het?
In de woonmodule vindt u de basis woningplattegrond. Maar hoe ziet de woning eruit met een uitbouw of een dakraam? Met de woonmodule configurator kunt u de opties die Veluwezoom Verkerk voor de Kwartiermaker heeft geselecteerd aanklikken en bekijken. Wilt u 1,20 meter of 2,40 meter uitbouwen? U klikt en ziet direct wat het met de woning en de oppervlakte doet. Dit maakt het voor u een stuk beter inzichtelijk en biedt ondersteuning in de te maken keuzes. Een korte video hoe de woonmodule werkt kunt u HIER bekijken.

Vooraankondiging Webinar | Presentatie
Richting de zomer staan voor sommigen de vakanties al ingepland. Een goede tijd om u rustig te verdiepen in het woningaanbod van de Kwartiermaker en de mogelijkheden die de configurator u biedt. Wij helpen u hier graag mee op weg. Noteer uw vragen en opmerkingen zodat wij die tijdens een Webinar kunnen beantwoorden. De webinar staat gepland voor dinsdag 31 augustus. Zet deze vast met potlood in uw agenda. Wanneer u zich aanmeldt als belangstellende, zullen wij u voorzien van verdere informatie.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen.

Hoe werkt online inschrijven?
Vanaf nu kunt u inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Wanneer u zich inschrijft als belangstellende, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account. In dit account kunt u tijdens de pre-sale ook online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Sluiting pre-sale
Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit in september gereed te hebben. U ontvangt van ons 1 week van tevoren een nieuwsbrief waarin dit nader wordt toegelicht. Schrijft u zich in voor de pre-sale, dan ontvangt u voorrang bij de verkoop van deze prachtige woningen.

Deel deze pagina: