Wonen samen met de natuur in Schuyts Kwartier

Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Schuyts Kwartier. In totaal worden de komende jaren in Schuyts Kwartier gefaseerd zo’n 400 woningen gebouwd. Dit betreffen koop- en huurwoningen, seniorenwoningen en appartementen. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen zal hier 64 nieuwe eengezinswoningen ontwikkelen. Wilt u meer weten over Schuytgraaf ? Kijk HIER.

Schuytgraaf is goed bereikbaar vanuit alle wind­richtingen. Met de auto zit je zo op de A325, A15 en A50. En ook het openbaar vervoer is prima geregeld. In Schuyts Kwartier woont u praktisch naast het NS Station waar vrijwel elke 10 minuten wel een trein richting Arnhem, Utrecht of Nijmegen vertrekt. En met de elektrische trolleybus bent u zo in hartje Arnhem.

Schuyts Kwartier ligt dichtbij het winkelcentrum Schuytgraaf en multifunctioneel centrum De Omnibus, het kloppende hart van de wijk. Tussen met een spoorlijn Arnhem – Nijmegen en aan de lange rand van de droge ecozone De Grote Weide, een prachtig groen gebied waar geregeld de schapen grazen. Loopt u naar het noorden, dan wandelt u zo de wijk uit langs de uiterwaarden en de rivier de Rijn.

Natuurinclusief wonen is één van de speerpunten van Schuyts Kwartier. Hier woont u straks in de stad samen met de natuur. Er is plek voor iedereen, voor egels en vogels zoals huismussen en gierzwaluwen, voor de dwergvleermuis maar ook voor wilde bijen en vlinders. En natuurlijk ook voor u en uw gezin!

Deel deze pagina:
  • Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand